Marko Lehtisen uusi talk show:

Alumnit

Trainers' Housen THGA-ohjelmaan on vuosien varrella osallistunut pitkälle toista tuhatta nuorta, joita elämä on kuljettanut kiinnostaviin määränpäihin. 

Mitä heille kuuluu nykyään? Minkälaista viisautta he ovat kerryttäneet omalla matkallaan?

 

 

 

Jakso 1 -  Jere Virtanen

 

Alumnit -talk shown ensimmäisessä jaksossa vierailee sarjayrittäjä Jere Virtanen. Miten Trainers' Housen myynnin korkeakoulu on muuttanut Jeren työuraa ja miten herra on päätynyt istumaan iltaa David Beckhamin isän kanssa? Mikä saa ihmisen rakentamaan Manchester United -museon ja mihin fanittaminen voi miehen viedä?

 

 

 

Jakso 2 - Jaakko Impiö

 

Alumnit -Talk Shown toisessa jaksossa vierailee Jaakko Impiö. Miten ihmeessä Jaakko pääsi töihin maailman parhaaseen ravintolaan Mirazuriin? Minkälaista on maailman parhaassa ravintolassa työskentely? Kurkkaa myös Jaakon reseptisuositus alkusyksyyn jakson lopusta.

 

 

 

Jakso 3 - Esko Felin

 

Kolmannessa jaksossa vierailee Esko Felin. Esko on käynyt Trainers' Housea kovemman myynnin korkeakoulun tekemällä kaksi vuotta lähetystyötä Californiassa. Katso mitä lähetystyö opetti hänelle myynnistä ja miten Esko päätyi elokuva-alalle töihin? Miten Esko päätyi yrittäjäksi Trainers' House Growth Academyn jälkeen? Katso jakso!

 

 

 

Jakso 4 - Niina Huhtala

 

Neljännessä jaksossa vierailee Niina Huhtala, joka luo kansainvälistä uraa teknologia-alalla. Samalla hän rakentaa taloudellista kivijalkaa sijoittamalla asuntoihin Suomessa ja Englannissa. Katso jakso!

 

 

 

 

Jakso 5 - Emmi Korhonen

 

Alumnit -talk shown viidennessä jaksossa vierailee Emmi Korhonen.

“Life is What Happens To You While You're Busy Making Other Plans.” Katso mitä kaikkea Emmin elämässä on ehtinyt tapahtua THGA:n jälkeen. 

 

 

 

 

Jakso 6 - Miika Vähäkainu

 

Marko Lehtisen Alumnit -talk shown kuudennessa jaksossa vierailee Miika Vähäkainu. Jaksossa Miika avaa omaa mielenkiintoista uratarinaansa, joka sai alkunsa jo todella nuorena. Miten hän on päätynyt finanssimaailman huipulle? 

Entä miten hän päätyi asumaan vuoden hotellissa Helsingin keskustassa 20-vuotiaana ja miten yksi Suomen menestyneimpiä artisteja liittyy Miikan tarinaan?

Katso jakso!

 

 

 

Jakso 7 -Pauliina Ullner Di Pietrantonio

 

 

Marko Lehtisen Alumnit -talk shown seitsemännessä jaksossa uratarinansa jakaa esityssuunnittelija Pauliina Ullner Di Pietrantonio. Pauliina on THGA:n jälkeen ollut mukana monessa ja löytänyt kutsumuksensa yrittäjänä.

Miten Pauliina päätyi yrittäjäksi? Kuinka hän hyödyntää yrittäjänä LinkedIniä myynnissä? Ja miten ihmeessä Pauliina voi nauttia niin paljon PowerPointtejen tekemisestä?

 

 

 

Jakso 8 - Jussi Ropo

 

Marko Lehtisen Alumnit -talk shown kahdeksannessa jaksossa vierailee Jussi Ropo. Jussi on ensimmäinen Alumnit -sarjan talousjohtaja ja onkin luonut itsellensä vaikuttavan uran THGA:n jälkeen. Miten Jussi on hyödyntänyt mentoreita osana omaa urakehitystään? Miten rakentuu rohkeus ottaa oma rooli haastavassakin työssä?

 

 

Jakso 9 - Sandra Lounamaa

 

Tämänkertainen aihe on todella ajankohtainen. Miten vanhukset saavat onnellisen ja aktiivisen vanhuuden? Miten nuoret saavat merkityksellistä työtä?

Alumnit -talk shown uudessa jaksossa vierailee THGA Alumni ja Gubben perustaja Sandra Lounamaa.

 

 

Haluatko tiedon, kun julkaisemme seuraavan jakson? Täytä alla oleva lomake, niin saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun uusia jaksoja ilmestyy.