Meillä kasvaa vuodesta toiseen kymmenittäin tulevia ammattilaisia. Oletko sinä heistä seuraava?

Kiihdytyskaista liike-elämään

Etsimme nyt uusia innokkaita markkinoijia Helsinkiin, Ouluun ja Turkuun

ignis-lokaatiot2Trainers' Housen Ignis-yksikkö on ollut sadoille nykyisille ammattilaisille ponnahduslauta urallaan. Tänäkin päivänä meillä kehittyy yli sata innokasta ja osaavaa työntekijää.

Asiakkaamme tykkäävät työmme tuloksista – niinpä meillä on jatkuvasti tarve uusille innokkaille markkinoijille, jotka haluavat kasvaa tulevaisuuden huippuammattilaisiksi.

Igniksessä saat paitsi töitä (josta maksetaan kiinteä tuntipalkka) ja mahtavia työkavereita, myös valmennusta ja tukea urallasi kasvamiseen ja kehittymiseen. Moni meille tullut työntekijä on saanut ilokseen huomata, että Igniksessä työskentely on kasvattanut heidän osaamistaan ja työmarkkina-arvoaan niin, että heille tarjotaan nykyisin parempia työtehtäviä kuin heidän vanhoille koulukavereilleen.

Etsimme uusia markkinoijia kaikkiin toimipisteisiimme: Helsinkiin, Ouluun ja Turkuun.

Yllä olevalta videolta näet, minkälaista markkinoijan työ on. Lisäksi löydät tältä sivulta tietoa siitä, minkälaisia etenemismahdollisuuksia markkinoijana toimiminen antaa – sekä miten me työntekoon suhtaudumme.

Voit työskennellä Igniksessä aluksi osa-aikaisesti (esimerkiksi opintojen ohessa) ja myöhemmin myös täyspäiväisesti.

Jos osaat keskustella toisen ihmisen kanssa jokseenkin luontevasti etkä pelkää tuntemattomia ihmisiä, sinulla luultavasti on riittävät perustaidot markkinoijan työhön. Toki arvostamme esimerkiksi korkeakouluopintoja, ja soveltuva koulutus voi auttaa sinua etenemään urallasi vauhdikkaammin.

Täytä lomake – jutellaan lisää


Kaksi asiaa, joista meillä viihtyvät ihmiset ovat olleet erityisen iloisia

ignis-tyoaika

Joustavat työajat

Meillä työskentelee paljon opiskelijoita, joille töiden sovittaminen opintoihin on muualla ollut vaikeaa ja nihkeää. Me ymmärrämme, että vakioidut työajat eivät ole jokaisessa elämänvaiheessa mahdollisia tai toivottuja.

Meillä voit tehdä töitä siinä rytmissä, joka sinulle sopii – olipa se sitten osa-aikainen tai täyspäiväinen.

ignis-palkka

Kiinteä tuntipalkka

Missä tahansa työssä eteen tulee parempia ja nihkeämpiä päiviä. Joskus onnistuu kaikki, joskus ei mikään.

Meillä tehdystä työstä maksetaan palkkaa riippumatta siitä, tuleeko onnistumisia juuri nyt vai ei. Kiinteän tuntipalkan ansiosta tiedät, minkä verran liksaa kulloinkin tulee, joten voit rauhassa keskittyä tekemään työsi hyvin.

Markkinoija tekee puhelintyötä, mutta ei puhelinmyyntiä

ignis-kulttikone-markkinoija

Markkinoijan ura alkaa puhelimesta. Markkinoijana ensimmäinen tehtäväsi on soittaa yritysjohtajille ja sopia heidän kalenteriinsa tapaamisia asiakasyritystemme myyjien kanssa.

Saat tätä tehtävää varten perehdytyksen sekä runsaasti tukea ja apua ensimmäisestä päivästä lähtien.

Puhelintyötä tehdessäsi opit paljon erilaisia asioita myynnistä, markkinoinnista, neuvottelutaidosta sekä siitä, miten johtajat puhuvat. Pääset käymään keskusteluja sellaisten johtajien kanssa, joihin yhteyden saaminen muissa tehtävissä voi viedä vuosia.

Kun opit johdon kielen, työelämäsi jatko helpottuu, ja eteneminen uralla nopeutuu.

Markkinoija ei ole markkinoija ikuisesti – tällaisia etenemisvaihtoehtoja voimme tarjota sinulle urallasi

ignis-kulttikone-seniormarkkinoija

Seniormarkkinoijat ovat Igniksen projektipäällikköjä. He pitävät huolen, että heidän vastuulleen annetut asiakkuudet tulevat hoidetuksi laadukkaasti ja ajallaan.

Seniormarkkinoijana saat myös oman tiimin, ja pääset harjoittelemaan esimiestaitoja kokeneiden ammattilaisten tukemana.

ignis-kulttikone-konehuone

Konehuone sopii Trainers' Housen omat tapaamiset. Saat muutoskonsulteiltamme listan ihmisistä, joita he haluaisivat tavata ja pääset sparraamaan näiden johtajien kanssa puhelimitse. Jopa seitsemän kymmenestä johtajasta päätyy sopimaan näiden puheluiden perusteella tapaamisen.

Konehuoneen työntekijät ovat erittäin arvostettuja. Jos päädyt tähän tiimiin – ja pärjäät työssäsi – sinulla riittää jatkossa ottajia.

ignis-kulttikone-muutostuki

Muutostuki on erittäin arvokas Igniksen työmuoto. Tässä tehtävässä pääset haastattelemaan johtajia ja tekemään laadunvalvontaa sekä Trainers' Housen että asiakkaittemme myyntityöstä.

Lisäksi pääset soittamaan muutoksen kanssa painivien ihmisten kanssa sparrauspuheluita ja auttamaan heitä omien haasteittensa kanssa. Lisäksi muutostukitiimiläiset soittavat referenssipuheluita tyytyväisten asiakkaiden kanssa (joita onneksi riittää).

ignis-kulttikone-rekrytiimi

Rekrytiimi hoitaa nimensä mukaisesti uusien työntekijöiden hankintaa. Puhelintyön lisäksi rekrytiimi suunnittelee tapahtumia, osallistuu erilaisille messuille, käy vierailuilla esimerkiksi oppilaitoksissa ja pitää huolta siitä, että saamme jatkossakin hyviä, innokkaita nuoria tekijöitä taloon.

Työn lisäksi saat myös ainutlaatuista valmennusta, joka voi osoittautua jopa miljoonan euron arvoiseksi

thga-jengi-2

THGA – Trainers' House Growth Academy

THGA on vuosien varrella muodostunut käsitteeksi suomalaisessa liike-elämässä. Igniksen työntekijöille suunnattu vuoden mittainen koulutusohjelma palvelee markkinoijien lisäksi myös Trainers' Housen muutoskonsultteja, projektipäällikköä ja muuta henkilöstöä aina ylimpään johtoon saakka.

Vuoden mittainen koulutusohjelma sisältää perustiedot kaikesta siitä, mitä tarvitset päästäksesi urallasi eteenpäin.

THGA:n valmentajana toimii Jari Sarasvuo, joka jakaa kanssasi tärkeimmät opit 30 vuoden mittaiselta työuraltaan.

Valmennuksessa käyvät säännöllisesti myös koko Ignistä johtava Saku Keskitalo sekä Trainers' Housen toimitusjohtaja Arto Heimonen. Jos he saavat valmennuksesta oppia, luultavasti sinäkin saat.

Miten niin miljoonan euron arvoinen valmennus?

Työmarkkinoilla maksetaan osaamisesta ja potentiaalista. Meillä työskennellessäsi näistä molemmat kasvavat nopeammin kuin lähes missä tahansa toisessa työpaikassa.

Jos kävisi niin onnellisesti, että THGA:ssa oppimasi ja sisäistämäsi asiat nostaisivat työurasi keskimääräistä palkkatasoa vaikkapa vain 2 000 euroa kuukaudessa (aluksi tietysti vähemmän, lopulta paljon enemmän), koko työuran ansiosi kasvaisi helposti yli miljoonalla eurolla.

Moni nykyisin johtajana työskentelevä ihminen on saanut uransa alkutaipaleella ratkaisevat oppinsa juuri Trainers' House Growth Academyssa.

Monelle heistä THGA-merkintä työnhakijan CV:ssä tarkoittaa myös sitä, että palkkaukseen sisältyy vähemmän riskejä. THGA siis myös helpottaa tulevaa työnhakuasi.

Kehittymisen mahdollisuuksia ja urapolkuja on tarjolla myös Igniksen ulkopuolella

toffe

 

Muutoskonsultin ura Trainers' Housella

Trainers' House on muutosyhtiö. Me autamme asiakkaitamme tekemään niitä asioita, jotka turvaavat heidän tulevaisuutensa maailman ja toimintaympäristön muuttuessa. Muutoskonsultti on tässä työssä avainasemassa.

Trainers' Housen muutoskonsultit pääsevät auttamaan Suomen suurimpien yritysten johtajia heidän arkensa haasteissa ja ratkomaan ongelmia, joiden vaikutukset ulottuvat tuhansien ihmisten elämään.

markku

 

Projektipäällikön ura Trainers' Housella

Yksikään muutosprojekti ei onnistuisi ilman sinnikästä ja tarkkaa koordinointia asiakkaan ja meidän välillä. Onneksi meille on siunautunut ihmisiä, jotka osaavat pitää langanpäät käsissään ja varmistavat, että se minkä tulee tapahtua, myös tapahtuu.

Projektipäällikön ura sopii hyvin sellaisille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita yksityiskohdista, pystyvät systemaattiseen työntekoon ja kestävät samanaikaisten projektien ristipainetta.

markkinointi

Markkinointi- ja muut tehtävät

Muutoskonsulttien ja projektipäälliköiden lisäksi meillä työskentelee ihmisiä markkinointitehtävissä sekä muissa välttämättömissä pesteissä.

Jos sinulla on jotain sellaista erityisosaamista, josta voisi olla hyötyä ja iloa meille ja asiakkaillemme, löydämme varmasti sinulle sopivan tehtävän jossa voit kehittyä ja kasvaa.

Tärkeintä on oikeanlainen asenne ja yhteensopivuus Trainers' Housen kulttuuriin.

trainee

Trainee-ohjelma avaa ovet eteenpäin

Trainers' Housella käynnistetään säännöllisesti Trainee-ohjelma, jonka kautta koulutetaan muutoskonsultteja sekä projektipäälliköitä yhtiön asiakasprojektien tarpeisiin.

Trainee-ohjelman kautta lupaavat ihmiset pääsevät ohituskaistalle kohti haastavampia ja palkitsevampia tehtäviä. Ohjelman aikana Trainers' Housen veteraanit sparraavat nuorempiaan, ja oppimista tapahtuu molemmin puolin.

Meillä tehdään töitä tosissaan – mutta ei liian vakavissaan

Yksi Igniksen menestyksen salaisuuksista on työntekijöiden moninaisuus – meillä saa olla juuri sellainen kuin on. Ihmisiä arvostetaan heidän oman erikoisuutensa ansiosta – ei siitä huolimatta.

Igniksestä löytyy myös ikioma räppiduo – Kola-C & Iizi-E eli Charlotte ja Elina. He tekevät viiltävän ironista räppiä Igniksen arjesta ja mieleenpainuvista tapauksista. Oheiselta videolta näet, mitä Kola-C on touhusta mieltä – ja millä meiningillä räpit on otettu vastaan esimerkiksi omissa juhlissa.

Meillä jokainen saa pelata omilla vahvuuksillaan – ja niiden kehittämiseen saa myös runsaasti tukea ja kannustusta.

Täytä lomake – jutellaan lisää