HAE MUUTOSKONSULTIKSI HELSINKIIN, OULUUN TAI TAMPEREELLE

HAKU ON AUKI

Haemme muutoskonsultteja Helsinkiin, Ouluun ja Tampereelle. 

Tampereelle ja Ouluun haetaan muutoskonsulttia itsenäisesti toimivaan rooliin. Helsingissä tulet toimimaan konsernin päätoimipisteeltä käsin.

Tältä sivulta löydät tietoa siitä, mitä muutoskonsultti tekee, minkälainen kulttuurimme on ja mitä tässä tehtävässä onnistuminen edellyttää.

Työtämme mitataan asiakkaiden saavuttamilla todennetuilla tuloksilla ja etsimillämme ihmisillä on halu ja kykyätehdä tulosta, näyttöjä aiemmista tuloksista, soveltuva korkeakoulututkinto tai tausta, ymmärrystä systeemeistä ja kielitaitoa.

Käynnistämme haastattelut sopivien hakijoiden löytämiseksi saman tien.  Rekrytointipäätökset tehdään sopivien henkilöiden löydyttyä. Kaikki työsuhteet ovat vakituisia.

Haku on auki 31.4. asti.

Hakemukset voit lähettää osoitteeseen rekrytointi@trainershouse.fi

TÄYTÄ LOMAKE JA HAE:

Muutoskonsultti on monessa mukana – niin projektien kuin roolien osalta

Muutoskonsultilla on monta hattua. Asiakasprojekteja on monenlaisia, monella eri toimialalla, monessa eri vaiheessa. Osa kestää muutaman kuukauden, osa useamman vuoden.

Eri projekteissa muutoskonsultti voi toimia erilaisissa rooleissa: valmentajana, asiakasvastuullisena, myyjänä, tukemassa toista konsulttia... Eri rooleihin pitää pystyä mukautumaan nopeasti ja sujuvasti.

Eikä pidä unohtaa myöskään myyntivastuuta. Meillä kaikki myyvät, konsulteista projektipäälliköihin ja markkinointitiimistä toimivaan johtoon.

Oheisesta videosta näet, miten Ida Makkonen kuvaa omaa tehtäväkirjoaan muutoskonsulttina.

Työelämästä on tullut tulosurheilua – me tehtailemme huippu-urheilijoita

Jos olet tehnyt urasi aikana jotain mielekästä, olet huomannut, että työelämästä on tullut tulosurheilua.

Aivan kuten missä tahansa urheilussa, myös työelämässä  ihmisellä on neljä mahdollista roolia: penkkiurheilija, harrastaja, kilpaurheilija tai huippu-urheilija.

Penkkiurheilijat häviävät, vaikka voittaisivat. Penkiltä on helppo huudella, mutta palkinnot jaetaan kentällä. Harrastajan osa on jo mielekkäämpi, mutta loppujen lopuksi huvi tulee vain kalliiksi.

Kilpaurheilijaksi ryhtyvä voi jo saavuttaa jotain, mutta vasta huippu-urheilijana ihminen voittaa, vaikka häviäisi.

Trainers' Housen työntekijän työmarkkina-arvo kasvaa, koska meillä tehdään lupaavista lahjakkuuksista huippu-urheilijoita. 

Katso oheinen video, niin Jari Sarasvuo kertoo tarkemmin.

Tällä suutarin lapsella on kengät jalassa

Meillä valmennetaan myös omaa väkeä

Olemme palvelleet asiakkaita kolmen vuosikymmenen ajan. Se on edellyttänyt sitä, että me olemme oppineet nopeammin kuin markkina on kehittynyt.

Meillä pidetään huolta paitsi asiakkaan ammattitaidon kasvusta, myös oman väen kehityksestä.

Legendaarinen Trainers' House Growth Academy on auki paitsi tulokkaille, myös veteraaneille. Opimme, opiskelemme ja opetamme myös toisiamme viikoittain.

It works if you work it

Muutoskonsulttina saat käyttöösi Trainers' Housen  Muutoksen neljä matkaa -metodin, jolla on tuotettu asiakkaille taianomaisia tuloksia vuodesta toiseen.

Strategiamme on yksinkertainen: 1) kosketamme ihmistä 2) sähköistämme johtamista ja 3) varmistamme todennettavat tulokset. Tämä on myös sinun tehtäväsi, jos meille pyrit ja pääset.

Meillä hankitaan huomiselle haastavampia hommia hyvissä ajoin

Trainers' House tunnetaan myyntiosaamisestaan

Meidän kulttuuriimme kuuluu olennaisena osana myyminen – siis asiakkaiden palveleminen ja lisäarvon tuottaminen iloisesti ja nöyrästi, kunnes syntyy pakottava tarve tehdä muodostuneesta suhteesta kaupallinen.

Meillä kaikki myyvät, koska myymällä pidämme huolta siitä, että hommia riittää huomennakin.

Meillä ei pärjää, jos ei osaa asettua palvelijan asemaan. Siis nöyrästi kysymään asiakkaalta, minkä hänen yöuniaan uhkaavan haasteen saamme seuraavaksi raivata tieltä.

Me emme maksa myynnistä erillistä provisiota, sillä meillä maksetaan ihmisille asianmukaista palkkaa. Me uskomme myös siihen, että yhdessä tekemällä päästään parempiin tuloksiin. Tämä koskee yhteistyötä niin asiakkaiden kuin työkavereidenkin kanssa.

Mukavaa voi olla missä vain – meillä tavoitellaan täyttymystä

Täyttymys on iso sana. Siispä se pitänee avata.

Täyttymys tarkoittaa etenemistä arvojen mukaiseen suuntaan. Siis sitä, että se, mikä on sinulle tärkeää, alkaa toteutua yhä enemmän ja enemmän.

Ihminen kokee täyttymystä useimmiten silloin, kun hänellä on ratkaiseva rooli kunnianhimoisessa joukkueessa, jolla on mahdoton tehtävä – jossa kuitenkin joskus onnistutaan.

Meillä pidetään ihmisistä huolta – mutta ei niin, että hetkellisiä ikäviä tunteita väistetään tai yritetään peitellä feelgoodismilla.

Töissä on keskimäärin mukavampaa silloin, kun menestyy. Ja menestys edellyttää useimmiten ponnistelua sillä kuuluisalla epämukavuusalueella. Ja sitten, kun ponnistelu tuottaa lopulta tulosta, voi huokaista helpotuksesta ja juhlia riemuvoittoa yhdessä työkavereiden kanssa.

Trainers' House on muutosyhtiö

Elämme asiakkaidemme todennettavista tuloksista. Meidän puoleen käännytään esimerkiksi näissä tapauksissa:

  • Asiakkaallamme on hyvä strategia, joka ei kuitenkaan tahdo muuttua riittävän nopeasti arjen teoiksi
  • Johtaja haluaa oppia modernit tavat johtaa ihmisiään ja yritystään
  • Asiakkaamme haluaa tehdä omasta asiakaskokemuksestaan kilpailuedun, mutta ei välttämättä onnistu siinä yksin
  • Asiakkaamme oma myyntitiimi ei enää pysty vastaamaan kasvavaan uusasiakashankinnan tarpeeseen
  • Asiakkaamme haluaa tehdä tuotannostaan tehokkaampaa, ja samaan aikaan turvallisempaa
  • Asiakkaamme myynti ei yllä tavoitteisiin, ja myyntitaitoja sekä -aktiivisuutta tarvitsee hieman hioa
  • Asiakkaamme haluaa varmistaa myynnin laadun ja muutoksen jalkautumisen arkeen
  • Asiakas ei aina itsekään tiedä, mistä kiikastaa, mutta tunnelma ja tulokset eivät yllä tavoitteiden ja toiveiden tasolle

HAE MUUTOSKONSULTIKSI HELSINKIIN, OULUUN TAI TAMPEREELLE